UTRUSTNING

MODERNA MASKINER FÖR DE SOM

BYGGER SVERIGES GRUND

Vi har en modern och välfungerande bas av egen utrustning. Samtliga maskiner har en hög tillgänglighet och ingår i vårt serviceprogram för att säkerställa bästa möjliga underhåll och prestanda. Vi arbetar aktivt för att välja fordon med mindre miljöbelastning och för en bättre arbetsmiljö, vilket innebär att alla nyinvesteringar som görs genomförs med ur miljösynpunkt bästa möjliga teknik och utrustning. För att klara av samtliga våra uppdrag både i hög- och lågsäsong hyr vi även in maskiner och annan utrustning från externa partners. Vi är alltid intresserade av bra samarbetspartners, så om ni har maskiner som klarar våra höga kvalitets- och tillgänglighetskrav, kontakta oss gärna.

SPRIDARE

Universalspridare av olika fabrikat, för spridning av bland annat kalk, kompost och slam. Våra nyaste spridare är Bunning ST-185 med vågsystem och GPS-styrning.

SÅLLVERK

Trumsiktar med utbytbara sålltrummor för materialsortering. Med trumsikten kan vi sortera bland annat jord, kompost, kalk och olika typer av bränslen och avfall.

LASTMASKINER

Vid nästan samtliga uppdrag behövs det en hjullastare. Vi har lastmaskiner och höglyftar med vikter från 12 till 30 ton.

TRAKTORER

Traktorerna används oftast till olika former av spridningsuppdrag, flera är utrustade med griplastare för att kunna lasta spridaren.

SPECIALFORDON

Fyrhjuling med bandsats. Vi använder fyrhjulingar med bandsatser bland annat för att lägga täckduk av olika slag i samband med deponianpassning. Det effektiviserar arbetet och är skonsamt mot underlaget.

TILL SALU

Vi har alltid en modern och väl underhållen maskinpark. Det betyder att vi kontinuerligt byter ut våra välskötta maskiner.

Just nu har vi inga maskiner eller fordon till salu.

MEWAB logga

Ett jordnära företag.

iso bägge

Kundtjänst: 054-15 76 66
Växel: 054-15 07 76

aaa-logo