LEDIGA JOBB

VILL DU BLI EN DEL AV
VÅR RESA FRAMÅT?

ARBETA HOS MEWAB

MEWAB är ett expansivt företag som rekryterar de främsta från flertalet branscher. Genom samarbete och användning av våra olika styrkor tar vi oss an utmaningar enligt våra ledord:

Engagemang * Ansvar * Kvalitet

Vill du vara med på vår resa framåt? 

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med kompetenta framtida medarbetare. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till: louise.thideby@mewab.se.

Om företagen

Inom koncernen finns två verksamma bolag Mewab AB och Pinpointer AB.

Bolaget Mewab är verksamma inom tre affärsområden: Lantbruk, Avsättning och Deponikonstruktion. Den gemensamma nämnaren affärsområdena emellan är att vi utför helhetsentreprenad med kunden och miljön i fokus. Mewab har verksamhet i hela mellansverige och grundades 1986.

Bolaget Pinpointer är ett IT-företag som har Sveriges största nätverk för mottagning av schaktmassor. Via en digital plattform matchas rätt material av förorenade schaktmassor med optimal mottagningsplats. Vi hjälper våra kunder att effektivisera och digitalisera sitt arbete via vår plattform vilket bidrar till att kunder inte behöver välja mellan lönsamhet eller miljö. Bolaget lanserade sin plattform under 2019 och är i en expansiv fas.

Båda bolagen är certifierade enligt ISO 14001 och 90001.

Dina kollegor finns på olika kontor i Sverige men du har placeringsort i Karlstad. Inom koncernen är vi cirka 30 anställda, varav sex personer med placering i Karlstad.

Just nu söker vi en redovisningsekonom

I befattningen ingår för en redovisningsekonom normala arbetsuppgifter såsom löpande bokföring och redovisning, månadsbokslut, skattedeklarationer, momsredovisning, likviditetsprognoser, leverantörsreskontra, orderregistrering, fakturering samt delaktighet vid upprättande av årsredovisning. Inom tjänsten ingår även löneadministration, personaladministration och övriga administrativa frågor som uppkommer inom bolagen.

Önskvärda kvalifikationer

Du har en eftergymnasial ekonomisk utbildning eller motsvarande med kompetens inom redovisning, rapportering och ekonomisk uppföljning. Du har minst ett års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och lär dig snabbt nya affärssystem, vi använder för närvarande Fortnox. Erfarenhet från koncernredovisning och HR-frågor är meriterande.

Önskvärda personliga egenskaper

Tjänsten passar dig som har stort ordningssinne och som vill ha varierande arbetsdagar trots många återkommande arbetsuppgifter. Du uppskattar självständigt arbete och är intresserad av att vara delaktig i det ständiga förbättringsarbetet när det gäller interna rutiner och processer. Som person är du noggrann och arbetar systematiskt. Du är bra på att prioritera arbetsuppgifter och van att följa deadlines. Du är pålitlig och har ett väl utvecklat sinne för detaljer.

Information om tjänsten

Tjänsten är på heltid med placeringsort i Karlstad.

Dina kollegor finns på olika kontor i Sverige men du har placeringsort i Karlstad. Inom koncernen är vi cirka 30 anställda, varav sex personer med placering i Karlstad.

Skicka gärna din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 30 september. Vi ser gärna att tillträde sker skyndsamt, men vi lägger stor vikt vid att hitta rätt medarbetare till vårt team. Frågor besvaras av Louise Thideby, ekonomi- och HR chef: louise.thideby@mewab.se

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

MEWAB logga

Ett jordnära företag.

iso bägge

Kundtjänst: 054-15 76 66
Växel: 054-15 07 76

aaa-logo